Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη



Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Π .Ο.Ε.Ε.Π.) καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την έναρξη της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη2015 στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι εργαζόμενοι στα Εμφιαλωμένα Ποτά και τα Τρόφιμα ενώνουμε τη φωνή μας με τους συναδέλφους μας σε όλη τη χώρα, καθώς και με τους άνεργους και τους συνταξιούχους ενάντια στην πολιτική της άγριας λιτότητας, της ληστρικής φορολόγησης, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και του φυσικού πλούτου της χώρας, της κατάργησης των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων της ελληνικής εργατικής τάξης.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους απεργούς της CocaCola, που απεργούν εδώ και δύο χρόνια, με μοναδικό αίτημα την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και σύνθημα το “Ούτε γουλιά… CocaCola”.

Η προσυγκέντρωση της Ομοσπονδίας θα γίνει το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη 2015 στις 5 το απόγευμα στο στέκι αγώνα στην Αριστοτέλους με Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός