Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Νεκροί 3 μετανάστες από ανατροπή της λέμβου που επέβαινανmetanastes-06Νέα τραγωδία ανοιχτά του Φαρμακονησίου, τα ξημερώματα καθώς τρεις μετανάστες – ανάμεσά τους και ένα παιδί- πνίγηκαν όταν ανατράπηκε η λέμβος στην οποία επέβαιναν περίπου 100 άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας δέχθηκε τηλεφώνημα μέσω του αριθμού 112 ότι μετανάστες βρίσκονται σε κίνδυνο στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή.

Άμεσα απογειώθηκε ελικόπτερο Super Puma και πλωτό του λιμενικού από τη Μυτιλήνη για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα έως τώρα έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα τρεις νεκροί, 68 διασώθησαν, ενώ άλλοι 29 είχαν καταφέρει μόνοι τους να βγουν σε παραλία του Φαρμακονησίου.

Στο μεταξύ, άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό τεσσάρων ανήλικων που αγνοούνται από χθες στη θαλάσσια περιοχή βόρεια  της Σάμου, μετά την ανατροπή πλαστικού σκάφους που μετέφερε μετανάστες. Το λιμενικό περισυνέλεξε σώους 24 μετανάστες από τη θάλασσα.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 662501Συνολικές αναγνώσεις:
  • 466Αναγνώσεις σήμερα:
  • 308168Συνολικοί επισκέπτες:
  • 124Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ