Δωρεάν μαθήματα στην Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου



Καλλίφωνα παιδιά 7 έως και 17 ετών, προσκαλούνται να στελεχώσουν την Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου και να συμμετάσχουν στις ποικίλες εμφανίσεις της, σε σημαντικά καλλιτεχνικά δρώμενα.

Οι ακροάσεις ξεκινούν το Σάββατο 3 Οκτώβρη στις 11.30 το πρωί και συνεχίζονται κάθε Σάββατο όλο το μήνα Οκτώβρη την ίδια ώρα, στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού Ωδείου (Μάγερ 18).

Παράλληλα, την ίδια μέρα ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα της Παιδικής Χορωδίας που θα δίδονται κάθε Σάββατο 12 μ. – 2 μ.μ.

Η Παιδική Χορωδία λειτουργεί υπό τη διεύθυνση – διδασκαλία της έμπειρης μουσικοπαιδαγωγού Ελπίδας Παουλίνο. Ιδρύθηκε το 1995 και φιλοξενεί παιδιά από την Αθήνα και την Περιφέρεια. Στο ρεπερτόριό της περιλαμβάνει έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, ενώ συμμετέχει σε αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν διάφοροι φορείς.

Η Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου, στο πλαίσιο των εμφανίσεών της τη νέα διδακτική – καλλιτεχνική περίοδο 2015-2016, συμμετέχει στη μεγάλη συναυλία «200 κιθάρες για τον Μάνο» – 90 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι, μαζί με τη Μεικτή Χορωδία του Εθνικού Ωδείου στις 24 Οκτώβρη 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πληροφορίες: Γραμματεία Εθνικού Ωδείου, τηλ. 210.5233.175 και 210.5248.304.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός