«Manifestival» στην Αρχιτεκτονική στις 26 Δεκέμβρη



Μετά από ένα χρόνο ανεξάρτητης δισκογραφίας, το «Manifesto» εμφανίζεται ζωντανά στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής (Ελασιδών 6, Γκάζι) το Σάββατο 26 Δεκέμβρη στις 20.00.

Οι «Rebellion Connexion», οι «Φράξια», οι Φρανκ+Drugitiz, οι «Altera Vita» και οι «Jethro Talibans» ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πρώτη κοινή παρουσίαση του label.

Guests: Τοτέμ και «Το Σφάλμα»

Είσοδος: 6 ευρώ. Στο χώρο του «MANIFESTIVAL» θα διατίθεται η συλλογή «ΚολλεκτιβοΠοίηση», με τραγούδια όλων των μελών του label.

Προϊδεάζοντας για το περιεχόμενο, οι διοργανωτές σημειώνουν: 

«Απλά μαζεύτηκαν κάποιοι τρελοί, που κανείς δεν φώναξε για αυτούς… Και είπαν να το κάνουν μόνοι τους. Γιατί ξέρουν καλά ότι το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς, αλλά το πιο δύσκολο είναι να λες αυτά που νιώθεις… Αυτό ακριβώς εκφράζει το Manifesto…

Στις 26/12 λοιπόν ξεκινάει για εμάς νέα προσπάθεια, με όπλα από το οπλοστάσιο της πορείας του καθένα, μαζεμένα πλέον στο πιο επικίνδυνο μπαούλο… Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε πιο δυνατά αυτά που έκανες πως δεν άκουγες χρόνια τώρα. Θα στα υπενθυμίσουμε ξανά… Θα μιλήσουμε για μας, αλλά και για σένα. Δεν θα ευχαριστήσουμε κανένα. Είμαστε εδώ ακόμα όρθιοι και το χρωστάμε σε εμάς και μόνο. Μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να γυρίσουμε το βλέμμα μας αλλού, αλλά η δική μας πορεία είναι καθορισμένη και προσταγμένη από την ταξική μας συνείδηση. Για τα αδέρφια μας που δεν είναι πια εδώ. Για σένα που έπνιξες τη φωνή σου κι αναπνέεις χωρίς να ζεις. Θέλει ψυχή να μιλάς και να αντιστέκεσαι… Να περπατάς και να μη σέρνεσαι. Να κοιτάς βαθιά και όχι απλά να βλέπεις. Να αισθάνεσαι… Να είσαι σίγουρος κι όχι να νομίζεις… Να ζεις».

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός