Ποδόσφαιρο: Πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός



Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς μετά το 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» νίκησε σήμερα και στα Ψαχνά τον τοπικό Ηρακλή με 1-0.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους «πράσινους» σημείωσε τον Ατζαγκούν να προσφέρει τη μοναδική συγκίνηση στην αναμέτρηση, που διεξήχθη υπό βροχόπτωση, όταν στο 71ο λεπτό ο Αμπέιντ γύρισε την μπάλα και ο νεαρός Νιγηριανός μέσος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στους «οκτώ» της διοργάνωσης, η αθηναϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα προκύψει από το ζεύγος Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Μαγούλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος (55’ Γκεμίσης), Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος (46’ Τζιμόντζι), Πατσατζόγλου, Καλαϊτζίδης, Κοιλιάρας, Τσούτσης, Ντάνιελ, Μπουμάλ (46’ Ντελέκος)

Στον πάγκο: Ανδρούτσος, Ντούμας, Παλαιολόγος, Κρητικός

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Ζέκα (74’ Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (57’ Αμπέντ), Καρέλης (67’ Μουζακίτης).

Στον πάγκο: Ταμπάκης, Κουτσουμπής, Μαρινάκης, Μπαλμπόα.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός