Ποδόσφαιρο: Προκρίθηκε στους οκτώ του Κυπέλλου ο Ατρόμητος



 

 

Ο Ατρόμητος νίκησε για δεύτερη φορά τον Παναιτωλικό με 2-0 στο Περιστέρι και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε ουσιαστικά «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, στο Αγρίνιο, όταν και είχε επικρατήσει επίσης με 2-0, ωστόσο στο αποψινό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αφού σπατάλησαν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Η πρόκριση τελείωσε οριστικά στο 50′, όταν ο Φυτανίδης με έξοχη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0. Στο 80ο λεπτό ο Μπρίτο με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην επόμενη φάση (στους οκτώ) ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζεύγους Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (81’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπρίτο, Μπάλλας, Γεωργίου, Φάμπιο, Ναπολεόνι (73’ Δημούτσος), Πίτου Γκαρσία (81’ Ούμπιντες).

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Καλί, Κούσας, Μελισσάς, Πασάς (39’ Σφακιανάκης), Μπακάκης (61’ Κουτρουμάνος), Παπουτσογιαννόπουλος, Νταλμά, Γοδόι, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (57’ Μπούντιμιρ).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός