ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ: Στο επίκεντρο η οργάνωση της απεργίας



AFISSA ASFALISTIKOΜε επίκεντρο την προετοιμασία της απεργιακής μάχης, ενόψει των αντιασφαλιστικών μέτρων που ισοδυναμούν με χαριστική βολή στην Κοινωνική Ασφάλιση, συνεχίζονται οι συσκέψεις και οι Γενικές Συνελεύσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων, που ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ παίρνουν σχετικές αποφάσεις.

 Μεταξύ άλλων, τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής πρωτοβουλίες: Ολοκληρώνονται οι συσκέψεις που οργανώνει η Γραμματεία Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 8/1 στη Ναύπακτο, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Σε σύσκεψη καλεί το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας την Παρασκευή 8/1, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του. Αντίστοιχα, το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καλεί σε ευρεία σύσκεψη επίσης την Παρασκευή 8/1, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσά του.

Το Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Μαγνησίας προχωρά σε Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 8/1, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου (Μακρυνίτσης 38). Εκτακτη Γενική Συνέλευση οργανώνει το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 10/1, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Σωματεία της Φθιώτιδας (Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών, Οικοδόμων, Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ) οργανώνουν από κοινού σύσκεψη τη Δευτέρα 11/1, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας. Την ίδια μέρα, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας διοργανώνει ανοιχτή σύσκεψη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλλιθέας (Αριστείδου 92) για την προετοιμασία της απεργίας.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός