ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ Έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα Κυριακή



Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την προετοιμασία της απάντησης του αναπηρικού κινήματος στην αντιασφαλιστική λαίλαπα διοργανώνει ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων, σήμερα Κυριακή 7 Φλεβάρη στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος).

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, σημειώνει:

«Οργανώνουμε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, την Κυριακή 7 Φλεβάρη στις 10.30 π.μ. για να συζητήσουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα από τη δράση μας, να πάρουμε τα μέτρα μας για να γίνουμε ακόμα πιο ικανοί πιο αποτελεσματικοί στους αγώνες που θα κληθούμε να δώσουμε για το Ασφαλιστικό ενάντια στην αντιαναπηρική πολιτική της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα.

Ταυτόχρονα, συζητάμε και αποφασίζουμε μέτρα για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου, τη στήριξη των οικογενειών μας, τη στήριξη των παιδιών μας.

Οργανώνουμε την αλληλεγγύη στις οικογένειες, στους συναδέλφους που τα περνάνε πολύ δύσκολα αυτές τις ημέρες.

Οργανώνουμε την καλύτερη ενημέρωσή μας για πιο εξειδικευμένα θέματα που αφορούν εμάς και τις οικογένειές μας, όπως ομιλίες για επιστημονικά ζητήματα που μας αφορούν, εξετάζουμε τη δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων συμβουλευτικής γονέων στο σύλλογό μας.

Στο τέλος της Συνέλευσης κόβουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, πίνουμε ένα ποτηράκι κρασί για το καλό του χρόνου.

Τέλος, συνάδελφοι είμαστε όλοι επί ποδός πολέμου για να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, είναι θέμα ζωής για όλους μας. Δίνουμε τη μάχη σε κάθε χώρο, ενημερώνουμε, οργανώνουμε αυτήν τη μεγάλη αναμέτρηση.

Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας, το έχουμε ανάγκη όλοι, με πείσμα παρά τις δυσκολίες. Με οργάνωση, αισιοδοξία και αγώνα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να μη λείψει κανείς από τους αγώνες, να μη λείψει κανείς από τη Γενική Συνέλευση».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός