Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Ένταση ανάμεσα σε αγρότες και Αστυνομία στο Δαφνί – Την καταστολή καταγγέλλει η Δημοτική Αρχή ΧαϊδαρίουΈνταση επικρατεί στο Δαφνί, ενώ μέχρι πριν από λίγη ώρα σημειώνονταν επεισόδια, καθώς η Αστυνομία δεν επέτρεψε σε ομάδες αγροτών να μπουν στην Αθήνα με τα αγροτικά αυτοκίνητα και τα τρακτέρ.

Το όργιο καταστολής καταγγέλλει η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου, ενώ σε άμεση τηλεφωνική παρέμβαση προς τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το διοικητή της Αστυνομίας Χαϊδαρίου ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος απαίτησε να σταματήσει αμέσως η ευρεία ρίψη χημικών και να φύγουν οι αστυνομικές δυνάμεις από το δρόμο.

Τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να ρίχνει η κυβέρνηση χημικά σε κατοικημένη περιοχή και ότι επιπλέον εκεί βρίσκεται και το Κέντρο που φιλοξενεί ΑμΕΑ. Επισήμανε ακόμη ότι έχει αποκλειστεί η περιοχή της Αφαίας και του Σκαραμαγκά, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να μετακινηθούν, ούτε να πάρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία.

Η Δημοτική Αρχή τονίζει ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει και καλεί στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον αγώνα των αγροτών που θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί στην Ομόνοια.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 630305Συνολικές αναγνώσεις:
  • 68Αναγνώσεις σήμερα:
  • 297506Συνολικοί επισκέπτες:
  • 59Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ