Κάλεσμα προς όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για συμμετοχή στο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ



Logo PAME2Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ, καλεί τους νέους εργαζόμενους, ανέργους, σπουδαστές μαθητείας και κατάρτισης, μετανάστες να δηλώσουν συμμετοχή στο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Φέτος το Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους του μόχθου που ξεριζώνονται απ’ τον τόπο τους, στους πρόσφυγες και μετανάστες θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων σε Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν κ.ά. εξαιτίας της βάρβαρης πολιτικής του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Τα συνδικάτα, οι σύλλογοι, τα 15 μελή, οι λαϊκές επιτροπές να στήσουν τις ομάδες τους, να καλέσουν μαζικά όλους τους συναδέλφους να συμβάλλουν για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος στεκόμενοι αλληλέγγυοι στο δράμα των προσφύγων. Να σταθούν απέναντι από ρατσιστικές και εθνικιστικές φωνές που στην ουσία ζητάνε να αυξηθεί η καταστολή, δηλαδή να αυξηθούν οι πνιγμένοι στο Αιγαίο.

Με τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά αναδεικνύουμε επίσης το δικαίωμα, την ανάγκη στον αθλητισμό κι ότι αυτό δεν μπορεί να εξαρτάται απ’ την τσέπη μας. Υπάρχει ανάγκη σήμερα από σύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις όπου οργανωμένα θα έχουν όλοι πρόσβαση δωρεάν. Η μεγάλη συμμετοχή στο εργατικό πρωτάθλημα του ΠΑΜΕ κάθε χρόνο δείχνει την δίψα των εργαζομένων για άθληση, για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους μέσα και από άλλες πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβουν τα σωματεία το επόμενο διάστημα.

Σε αυτό το τουρνουά παίζουμε χωρίς ΠΑΕ και στημένα παιχνίδια κόντρα στην σαπίλα του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, του κέρδους και των αναβολικών. Προβάλλοντας την ανωτερότητα της ταξικής αλληλεγγύης και της συλλογικής δράσης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ

Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλους τους νέους εργαζόμενους να συμμετέχουν. Στα δικά μας γήπεδα και με τους δικούς μας όρους να συζητήσουμε για την οργάνωση του αγώνα, τη δράση μας στα συνδικάτα, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, το δικαίωμα μας στον αθλητισμό.

Δηλώσεις συμμετοχής

τηλ: 6932619581

e-mail: pame@pamehellas.gr

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός