Σύσκεψη την Κυριακή 20 Μάρτη στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά



Από τις εκδηλώσεις της έκθεσης «ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΧΡΩΜΑ και ΣΙΔΕΡΟ 8» Από τις εκδηλώσεις της έκθεσης «ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΧΡΩΜΑ και ΣΙΔΕΡΟ 8»

Σε σύσκεψη την Κυριακή 20 Μάρτη στις 4 μ.μ. στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά καλεί η Κίνηση Εικαστικών Καλλιτεχνών «Πέρα(σ)μα» μπροστά στην έκθεση και τις εκδηλώσεις «ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΧΡΩΜΑ και ΣΙΔΕΡΟ 9» που θα πραγματοποιηθεί 13 έως 22 Μάη 2016 μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Η Κίνηση Εικαστικών Καλλιτεχνών «Πέρα(σ)μα» πραγματοποιεί συνάντηση – σύσκεψη των εικαστικών που θέλουν να συμμετάσχουν. Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στο μεταναστευτικό ζήτημα, ως αποτέλεσμα της κρίσης και του πολέμου. Σε αυτό, ως περιεχόμενο, θα συγκλίνουν οι συζητήσεις, οι συναυλίες και οι παραστάσεις. Έτσι η σύσκεψη, παίρνοντας και ένα συμβολικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά, όπου το τελευταίο διάστημα στοιβάζονται χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Παράλληλα θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός