KollektivA live στο Fuzz club στις 22 Απρίλη



Σχεδόν ένα χρόνο μετά το περσινό τους live στο Fuzz club, οι KollektivA, η πιο ανατρεπτική και δραστήρια ελληνόφωνη rock μπάντα, επιστρέφει στον ίδιο χώρο, για ένα καθιερωμένο πια ραντεβού με τους φίλους της: στο Fuzz club, την Παρασκευή 22 Απρίλη.

Μαζί τους σε αυτή τη γιορτή θα έχουν και καλούς φίλους. Τον Σάκη Τόλη, ηγέτη των Rotting Christ, leader του μεγαλύτερου ελληνικού συγκροτήματος με διεθνή παρουσία και επιτυχία. Τον Θοδωρή Καρέλλα με τη χαρακτηριστική του φωνή και τις έντονες αναζητήσεις στη ρίζα της παράδοσης της μουσικής. Τους Rockamora, ένα νέο, φιλόδοξο γκρουπ που μόλις κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο.

Από την προηγούμενη εμφάνισή τους στο Fuzz club μέχρι σήμερα, οι KollektivA προετοίμασαν και παρουσίασαν την παράσταση «Η Μπαλάντα της Φυλακής», ως θεατρική ανάπτυξη του ομώνυμου άλμπουμ τους, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Παράλληλα, κυκλοφόρησαν και το νέο τους digital single «Έλενα», τραγούδι εμπνευσμένο από την ιστορία της 6χρονης Eliza Izquierdo, που ώθησε τους KollektivA να ασχοληθούν με το ευαίσθητο θέμα της παιδικής κακοποίησης.

Στο live του Απρίλη, θα μας πρωτοπαρουσιάσουν και ανέκδοτα τραγούδια τους, που δουλεύουν αυτή τη στιγμή στο studio και θα αποτελέσουν το υλικό του επερχόμενου ολοκληρωμένου album τους και φυσικά επιλογές από την εφτάχρονη πορεία τους.

KollektivA: Θανάσης Χουλιαράς, Φάνης Μαργαρώνης, Γιώργος Θεοφάνους, Μάκης Κρέτσης, Γιώργος Παύλου, Δημήτρης Γιαννούχος.

Ηχοληψία: Μιχάλης Σκαράκης

Φωτιστής: Ανδρέας Κούρτης

https://www.facebook.com/KollektivA.gr

http://www.kollektiva.net/

Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 12 ευρώ, ταμείο 14 ευρώ

Προπώληση: Viva.gr, Public, 7spots, Iανός, Reload Stores

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός