ΑΛΕΚΟΣ ΒΡΕΤΟΣ: Συναυλίες στις 11 και 13 Μάη



Μετά το δισκογραφικό ντεμπούτο του «Yunan» με το «Meliti Ensemble» το 2004 και το πρώτο προσωπικό του CD «Mergin» το 2009, ο Αλέκος Βρέτος συνεχίζει την ανοδική πορεία του με το «K on Top». Η ωμή προσέγγιση προς την jazz και ο αδάμαστος αυτοσχεδιασμός συνθέτουν ένα μπουκέτο ηχοχρωμάτων, το οποίο κυριαρχείται από παραδοσιακά αραβικά, ελληνικά και αρμένικα στοιχεία.

Το «K on Top» είναι μια απόδειξη του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν οι μουσικοί λατρεύουν να παίζουν μουσική. Μουσική χωρίς παρωπίδες η οποία εκρήγνυται κάθε φορά που ο αυτοσχεδιασμός και οι αλληλοεπιδράσεις μεταξύ των μουσικών φτάνουν σε σημείο βρασμού. Λυρικές μελωδίες και αιχμηρά αρμονικά μονοπάτια δημιουργούν διαφορετικά συναισθήματα στον ακροατή, σε κάθε συναυλία αυτού του γκρουπ.

Το Μάη 2016, το «Alekos Vretos Project» με αφορμή τα γενέθλια του Αλέκου Βρέτου διοργανώνει δυο συναυλίες: Στις 11 Μάη στο «The Zoo» στο Κάτω Χαλάνδρι (Ζωοδόχου Πηγής 45) στις 22.30 με τους Αλέκο Βρέτο (ούτι), Γιάννη Παπαδόπουλο (πιάνο), Περικλή Τριβόλη (μπάσο) και Δημήτρη Κλωνή (τύμπανα). Στις 13 Μάη στο «Work» στο Χολαργό (Βουτσινά 61) στις 21.30 με τους Αλέκο Βρέτο (ούτι), Δημήτρη Σεβδαλή (πιάνο), Περικλή Τριβόλη (μπάσο) και Δημήτρη Κλωνή (κρουστά).

Στη συνέχεια οι συναυλίες «μετακομίζουν» στην Τουρκία για ένα mini tour στις 24 με 28 Μάη (Κωνσταντινούπολη και Αλικαρνασό) με τους Ali Perret και Αποστόλη Σιδέρη από την τούρκικη μεριά και με τον Δημήτρη Κλωνή από την ελληνική

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός