Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016Στις 18 Μάη, οι φοιτητές και οι σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ανυπακοής και αντεπίθεσης στην αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης – ΕΕ και κεφαλαίου μέσα από τις φοιτητικές – σπουδαστικές εκλογές.

Να ενισχύσουν την Πανσπουδαστική ΚΣ, εκλέγοντας περισσότερους αγωνιστές στα ΔΣ των συλλόγων τους, ώστε το φοιτητικό κίνημα να βρεθεί σε καλύτερη θέση, για να οργανώνεται με αντοχή, διάρκεια και προοπτική ο αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση που συνεχίζεται, για να μπει σε πρώτο πλάνο η διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών των φοιτητών των λαϊκών οικογενειών.

Άλλωστε, οι φετινές εκλογές πραγματοποιούνται λίγες μόλις μέρες μετά την άθλια μεθόδευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να προχωρήσει με fast-track διαδικασίες το νομοσχέδιο – λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, αφήνοντας ορθάνοιχτο το δρόμο και για τους νέους γύρους της αντιλαϊκής επίθεσης που είναι ήδη στα σκαριά και πλήττουν εξίσου παλαιούς και νέους εργαζόμενους.

Το φοιτητικό και σπουδαστικό κίνημα έχει μπροστά του σκληρές μάχες, για να διεκδικήσει τις σύγχρονες ανάγκες στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή. Απέναντί μας έχουμε τα μονοπώλια, την εξουσία και το κράτος τους, τις κυβερνήσεις και τα κόμματά τους, τις ενώσεις τους -την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Μαζί με το εργατικό – λαϊκό κίνημα. Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να τους σαρώσουμε. Αυτό το μήνυμα να βγάλει η κάλπη των εκλογών στις 18 Μάη, με ψήφο στην Πανσπουδαστική ΚΣ.

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 588697Συνολικές αναγνώσεις:
  • 6243Αναγνώσεις σήμερα:
  • 278035Συνολικοί επισκέπτες:
  • 172Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ