Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στη Γαλλία για να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους απεργούς



Στο Παρίσι βρίσκεται από τη Δευτέρα αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ για να εκφράσει έμπρακτα τη στήριξη και την αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος των Ελλήνων εργαζόμενων προς τους Γάλλους εργαζόμενους που κινητοποιούνται ενάντια στον αντεργατικό νόμο που φέρνει η γαλλική κυβέρνηση.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ ολοκλήρωσε σήμερα τις δραστηριότητές της.

Το πρωί παραβρέθηκε σε σύσκεψη του Συνδικάτου Εργαζομένων στα Τρένα CGT – Cheminots de Versailles και στη συνέχεια σε διασωματειακή σύσκεψη εργαζομένων στους σιδηροδρόμους, που από χθες το απόγευμα βρίσκονται σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Απεύθυνε αγωνιστικό χαιρετισμό και ταξικό μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης, μεταφέροντας και την πείρα από την πάλη των ταξικών Συνδικάτων της χώρας μας απέναντι στην αντεργατική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, που απορρέει από την ενιαία στρατηγική του μεγάλου κεφαλαίου, των μονοπωλίων για πιο φθηνούς κι ευέλικτους εργαζόμενους, η οποία δεν γνωρίζει σύνορα.

Τέλος, συμμετείχε σε κινητοποίηση που έκαναν στο σταθμό των Βερσαλλιών οι απεργοί σιδηροδρομικοί, για να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους και τους επιβάτες για την απεργία.

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός