Για τις νέες σφαγιαστικές μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις



Logo PAME2Εδώ και τώρα η κυβέρνηση, το Υπουργείο Εργασίας και η Διοίκηση του ΙΚΑ οφείλουν να δώσουν τη δυνατότητα σε χιλιάδες συνταξιούχους να αποκτήσουν πρόσβαση στην ατομική τους καρτέλα στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΕΑ, την οποία έχουν αποκλείσει με στόχο να κρύψουν το νέο σφαγιασμό στις συντάξεις.

 Ήδη επικρατεί αναβρασμός και ανησυχία σε χιλιάδες συνταξιούχους καθώς σε αρκετές περιπτώσεις οι μειώσεις που υπάρχουν σήμερα, αγγίζουν το 50%. Η αναδρομική κράτηση που θα υπάρξει τον επόμενο μήνα, ουσιαστικά εκμηδενίζει τα ποσά των συντάξεων.

 Αποδεικνύεται στην πράξη πως ο νέος νόμος-λαιμητόμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι απλά κράτησε όλο το αντιασφαλιστικό πλαίσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά δεν αφήνει τίποτα όρθιο.

 Καλούμε τα σωματεία, τις συνταξιουχικές οργανώσεις να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να πάρουν μέρος μαζικά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 και 10 Σεπτέμβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ).

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός