ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Χαιρετίζει την 4η Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ



Την 4η Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ που θα γίνει στις 19 και 20 Νοέμβρη, χαιρετίζει η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών (FISE).

Στο μήνυμά της, που είναι μεταφρασμένο σε τρεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά), αναφέρει:

«Φίλοι και συναγωνιστές,

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών ΦΙΣΕ χαιρετίζει την 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 19 και 20 Νοέμβρη, με τη συμμετοχή εκατοντάδων Σωματείων, Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων.

Η ΦΙΣΕ παρακολουθεί τους καθημερινούς αγώνες των εργαζόμενων στην Ελλάδα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, στους οποίους πρωτοστατεί το ΠΑΜΕ κόντρα στην πολιτική των μονοπωλίων, κόντρα στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, κόντρα στον κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Αναγνωρίζουμε τη συμβολή του ΠΑΜΕ στην ανάπτυξη του διεθνισμού, στην ανάπτυξη της έμπρακτης αλληλεγγύης. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του στα προβλήματα των μεταναστών και προσφύγων. Τη συμβολή του στην ανασύνταξη του διεθνούς ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Είμαστε σίγουροι ότι οι αποφάσεις της 4ης Συνδιάσκεψης του ΠΑΜΕ θα αποτελέσουν οδηγό για την ενίσχυση των συνδικαλιστικών μας οργανώσεων και την αποτελεσματικότητα των αγώνων μας.

Καλή επιτυχία στις εργασίες σας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός