ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ: Καλλιτεχνικό εργαστήρι δημιουργικής ενασχόλησης για παιδιά και εφήβους από τις 14 Οκτώβρη



Όλα τα παιδιά έχουν έμφυτη την ανάγκη και την ικανότητα να δημιουργήσουν. Μέσα από το παιχνίδι καταλαβαίνουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους, μαθαίνουν, αναπτύσσονται, γνωρίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους.

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους στοχεύει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της επικοινωνίας ανάμεσα στους μαθητές, στη χαρά της μάθησης και της συλλογικότητας χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες έκφρασης των παιδιών.

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι στο Θέατρο Από Κοινού αποτελεί ένα ζωντανό σημείο συνάντησης των παιδιών και των εφήβων, όπου λειτουργούν μία σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες και πρόγραμμα σχεδιασμένο πάνω στις αρχές της βιωματικής μάθησης.

Στο εργαστήρι όλα τα παιδιά παίζουν ενεργό ρόλο σε κάθε δημιουργικό «ταξίδι».

Μουσικοκινητική Αγωγή (σύστημα C.Orff), Αυτοσχεδιασμός, Εκφραστική Κίνηση, Θεατρική Αγωγή και ελεύθερη δημιουργική έκφραση είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν στην ενασχόληση των παιδιών με την Τέχνη.

Με δασκάλους ανοιχτούς να αναπτύξουν τη συλλογικότητα και την αυταπάρνηση για το τελικό αποτέλεσμα.

Οδηγοί-εμψυχωτές:

Αλεξάνδρα Μπότη: Μουσικοκινητική Αγωγή (Σύστημα C. Orff), Κατασκευές Μουσικών Οργάνων, Μουσική Διδασκαλία.

Αγγελική Ξένου: Θεατρικό Παιχνίδι, Εκφραστική Κίνηση, Αφηγηματικός Αυτοσχεδιασμός.

Christina Jackson: Κρουστά, Body Percussion (Μουσική με το Σώμα).

Πληροφορίες-εγγραφές ως τις 30 Σεπτέμβρη στο τηλ: 211 4057249 και 6938002010, καθώς και στο kallitexnikoergastiri@yahoo.com.

Υπεύθυνη Εργαστηρίου: Αλεξάνδρα Μπότη

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός