Η «Προδοσία» στο «Μικρό Παλλάς»



H «Προδοσία» του νομπελίστα συγγραφέα Χάρολντ Πίντερ ανεβαίνει από τη Δευτέρα 8 Γενάρη στο θέατρο «Μικρό Παλλάς», σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη και σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Με τον όρο προδοσία χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε αθέτηση υποχρεώσεων, δεσμεύσεων ή υποσχέσεων μέσα σε μια σχέση. Είναι επίσης η εξαπάτηση ερωτικού συντρόφου, φίλου ή συγγενή, καθώς και η διάψευση προσδοκιών και ελπίδων των άλλων ή και του ίδιου του εαυτού. Με τον όρο μνήμη χαρακτηρίζεται η διαδικασία του ανθρώπινου εγκεφάλου να θυμάται τις γνώσεις, τις εμπειρίες, αλλά και τις εντυπώσεις που αποκομίζει στη διάρκεια της ζωής του.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και η Κατερίνα Παπαδάκη έρχονται αντιμέτωποι με μια πολλαπλή προδοσία σε ένα ταξίδι στον Χρόνο προς το Παρελθόν, με μοναδικό οδηγό τη Μνήμη. Μόνο που κάποιες φορές και η Μνήμη προδίδει…

Σκηνικά: EnRouteArchitects – Hannes Livers Gutberlet – Κατερίνα Κούρκουλα. Επιμέλεια Κοστουμιών: Χαρά Μποτσιβάλη. Σχεδιασμός Ηχων – Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος. Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Δερμιτζάκη.

Μέρες και ώρες Παραστάσεων: Δευτέρα: 20.00, Τρίτη: 21.00.

Διάρκεια παράστασης: 90′.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός