ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Π.ΡΑΛΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1

26/3/14

Συνάδελφοι, σσες

Με ανακοίνωση μας στις 11/03/2014 σας ενημερώσαμε ότι σε παρέμβαση που είχε αντιπροσωπεία της επιτροπής στον Διευθυντή του Α/Σ, ένα από τα θέματα ήταν η μετακίνηση οδηγών στο Α/Σ ΠΕΙΡΑΙΑ για να πάρουν λεωφορείο. Όπως φαίνεται το θέμα θα χρονίσει γι αυτό και προκαθόρισαν βάρδιες που θα πιάνουν από εκεί. Η εταιρεία δεν σκοπεύει να δώσει λύση σε προβλήματα που η ίδια δημιουργεί ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα και τη στρατηγική Κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην ίδια ρότα και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες που βάζουν πλάτη να περνάει η αντιλαϊκή πολιτική κάνοντας τα στραβά μάτια σε όλες τις μορφές πίεσης της εργοδοσίας. Με ανάλογες ευθύνες και κάποιες παρατάξεις χωρίς πράξεις, χωρίς θέσεις, χωρίς λύσεις.

Εμείς ως επιτροπή δεν δείχνουμε άλλη ανοχή. Ο εργαζόμενος και κυρίως ο οδηγός δεν έχει άλλα περιθώρια (μείωση μισθού – έλλειψη βαρδιών – ξέσπασμα επιβατών κ.α.) δεν θα γίνει μπαλάκι κανενός.

  • Από σήμερα κανένας δεν πιάνει βάρδια, ούτε σχολάει στο Α/Σ ΠΕΙΡΑΙΑ.
  • Οι βάρδιες μας ξεκινάνε στο Α/Σ Π. ΡΑΛΛΗ και εκεί σχολάνε.
  • Δίνουμε το παρόν στην ώρα μας το πρωί, στο γραφείο κίνησης και αν δεν έχει Λ/Φ μέσα στο χρόνο της βάρδιας μας μεταβαίνουμε σε άλλο Α/Σ να αναλάβουμε εργασία.
  • Το ίδιο και το βράδυ. Σχολάμε στην ώρα μας στο Α/Σ Π.ΡΑΛΛΗ και ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ Α/Σ ΠΕΙΡΑΙΑ με ΥΠΕΡΩΡΙΑ.

Τα προβλήματα που δημιουργεί να τα λύσει η Εταιρεία.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΡΜΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥΣ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΜΕ Α/Σ Π. ΡΑΛΛΗ

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός