Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων οι «Γυναίκες» της Γ. Καζαντζάκη



Το έργο «Γυναίκες» της Γαλάτειας Καζαντζάκη από τον Θίασο «Αντάμα», σε σκηνοθεσία Πέρη Μιχαηλίδη, ανεβαίνει στο Θέατρο Βαφείο – «Λάκης Καραλής» (Αγίου Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως, στάση μετρό «Κεραμεικός»).

Ο Π. Μιχαηλίδης, σκηνοθέτης της παράστασης, σημειώνει: «Στην αυτοβιογραφική νουβέλα «Γυναίκες», οι ηρωίδες, αδελφές μεταξύ τους, καταθέτουν προσωπικές ιστορίες με συγκρούσεις, συμβιβασμούς, υπαρξιακές αγωνίες, οικονομική ανέχεια αλλά και επαναστατικότητα. Η παράσταση «Γυναίκες», με τη μορφή του «επιστολικού θεάτρου», συμπορεύεται με την εμπνευσμένη, αλλά παραγνωρισμένη αυτή συγγραφέα και αναδεικνύει όλες τις πτυχές των γυναικείων χαρακτήρων απέναντι στην ανισότητα και τη διεκδίκηση της ελευθερίας που ακόμα και στις μέρες μας δεν είναι αυτονόητη για τις γυναίκες. Η παράσταση, απόλυτα ρεαλιστική, κοντά στο πνεύμα της Καζαντζάκη, διηγείται τις ιστορίες των γυναικών με συγκίνηση, χωρίς σκηνοθετισμούς».

Η ταυτότητα της παράστασης: Σκηνοθεσία: Πέρης Μιχαηλίδης. Βοηθός σκηνοθέτη: Ελεάννα Γρηγορίου. Ενδυματολόγος: Δέσποινα Χειμώνα. Μουσική επιμέλεια: Ελσα Στουρνάρα, Βασιλική Σαραντοπούλου.

Παίζουν: Δήμητρα Μπάσιου, Βασιλική Σαραντοπούλου, Κατερίνα Σούλη, Βιβή Τάγαρη, Δώρα Χάγιου. Συμμετέχει η μουσικός Ελσα Στουρνάρα με το ακορντεόν της.

Μέρες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη 6, 13, 20 και 27 Φλεβάρη, Δευτέρα 12 και 26 Φλεβάρη, στις 9 μ.μ.

Για πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 694 7559638, καθημερινά από 9 π.μ. έως 1 μ.μ.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός