«Στα Άκρα» – Παράσταση βασισμένη στο «Γαλάζιο του Ουρανού»



Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί μια ομάδα νέων ηθοποιών στο διασκευασμένο από τη Στέλλα Ζαφειροπούλου λογοτεχνικό έργο «Γαλάζιο του Ουρανού», του Γάλλου συγγραφέα Ζωρζ Μπατάιγ, με τίτλο «Στα άκρα», που θα παίζεται στο Θέατρο «Χώρα» (Αμοργού 20, Κυψέλη, τηλ. 2108673945), κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. Το έργο καταδύεται στο συλλογικό ασυνείδητο της Ευρώπης λίγο πριν από την καταστροφή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Παρακολουθούμε την εποχή της ανόδου του ναζισμού καθώς και την αιματηρή κατάληξή της, που στιγμάτισε την ανθρωπότητα. Μέσα από τον κεντρικό και ιδιόμορφο ήρωα, Ερρίκο, έναν μεγαλοαστό διανοούμενο, ο θεατής εισέρχεται σε ένα κόσμο ακραίων σχέσεων, ο οποίος ακροβατεί μεταξύ του συμβιβασμού και της επανάστασης.

Μετάφραση: Kατερίνα Κοιλάκου. Σκηνικά: Αναστασία Αρσένη. Κοστούμια: Μαργαρίτα Δοσούλα. Μουσική: Παναγιώτης Αυγερινός. Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Κίνηση: Ανθή Θεοφιλίδη. Παίζουν: Αγοραστή Αρβανίτη, Γιώργος Βέττος, Λιάνα Παρούση, Δέσποινα Πέττα, Αντώνης Τρίκκης, Γιώργος Τσουρουνάκης, Μαίρη Χάγια, Κυριάκος Ψυχαλής.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός