ΧΑΪΔΑΡΙ: Μουσικοθεατρική παράσταση «…Και για σένα μαραζώνω» από ερασιτεχνικό θίασο (ΦΩΤΟ)



Στην κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Πολιτισμού (πρώην ΝΕΛΕ) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2018 η πρώτη από τις δύο παρουσιάσεις του έργου «…Και για σένα μαραζώνω», της μουσικοθεατρικής παράστασης που ετοίμασε το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Δήμου Χαϊδαρίου. Η επόμενη έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 19.00, στον ίδιο χώρο (Κολοκοτρώνη 36 Χαϊδάρι), με ελεύθερη είσοδο.

Η δασκάλα του τμήματος, ηθοποιός – σκηνοθέτης, Κερασία Σαμαρά, ευχαρίστησε τους συντελεστές και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της παράστασης, υπογραμμίζοντας πως η μεγαλύτερη φιλοδοξία του θιάσου, με τη βοήθεια και του δημάρχου Μιχάλη Σελέκου, είναι αυτό «να το μοιραστούμε και με ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, δηλαδή σε φυλακές, νοσοκομεία, ιδρύματα, για να χαρούν και εκείνοι που δεν μπορούν να πάνε στο θέατρο», κάτι που, σύμφωνα με την ίδια, είναι το υψηλότερο καθήκον των καλλιτεχνών.

Η παράσταση «…Και για σένα μαραζώνω» αποτελείται από τρεις παραλογές, τρεις φλογερές ερωτικές ιστορίες, βγαλμένες μέσα απ’ τη δημοτική παράδοση, που αποδίδονται με μοντέρνο και αναπάντεχο τρόπο και διανθίζονται με δημοτικά τραγούδια της Ηπείρου. Για την πραγματοποίησή της δούλεψαν εντατικά και για πέντε εβδομάδες δύο μουσικοί, ένας πιανίστας – υπεύθυνος μουσικής διδασκαλίας και ενορχήστρωσης και ένας νεαρός κλαρινίστας.

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός