Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΪ: Κινητοποίηση στο υπουργείο Μεταφορών (ΦΩΤΟ-VIDEO) 

Από την κινητοποίηση

Από την κινητοποίηση
Πηγή: Eurokinissi


Στο υπουργείο Μεταφορών συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στο πλαίσιο τους ενάντια στο κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού.

 

Στην κινητοποίηση συμμετείχε με δικό της μπλοκ η Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ με το πανό της να αναγράφει το σύνθημα «Κυβέρνηση – ΣΕΒ – ΕΕ κλείνουν το αμαξοστάσιο του Ελληνικού, τσακίζουν τη ζωή μας, οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας».

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας συνδικαλιστών με τον Θ. Βούρδα, γγ του υπουργείου, ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι το αμαξοστάσιο πρέπει να κλείσει γιατί αποτελεί μνημονιακή δέσμευση και ότι η δέσμευση αυτή έχει αναληφθεί από προηγούμενη κυβέρνηση το 2012.

Ο Γ. Κιούσης, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και μέλος της Γραμματείας Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ, κατήγγειλε τον εμπαιγμό της κυβέρνησης, αναδεικνύοντας τον αντιλαϊκό χαρακτήρα της πολιτικής που εφαρμόζει. Σημείωσε ότι η πολιτική αυτή όχι μόνο κλείνει το αμαξοστάσιο του Ελληνικού, αλλά χτυπά στο σύνολό τους τις αστικές συγκοινωνίες, σε βάρος των εργαζομένων σε αυτές και του λαού που τις έχει ανάγκη.

Συρρικνώνει το συγκοινωνιακό έργο, αυξάνει το εισιτήρια, δεν γίνεται η απαραίτητη συντήρηση, στέλνει για καταστροφή λεωφορεία νεότερης γενιάς ώστε να δημιουργηθεί χώρος στα αμαξοστάσια που μένουν να υποδεχθούν τα λεωφορεία του Ελληνικού κ.ά.

IMG-c8283fea53ed75027a8e786e87855855-V

 

IMG-1837da692ce502058240083c52192fa6-V

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 438071Συνολικές αναγνώσεις:
  • 219Αναγνώσεις σήμερα:
  • 234213Συνολικοί επισκέπτες:
  • 128Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ