Συναυλία της «Ορχήστρας Παραδοσιακών Οργάνων»



Συναυλία της «Ορχήστρας Παραδοσιακών Οργάνων» του Δημοτικού Ωδείου Πατρών (διδασκαλία – Ευγένιος Βούλγαρης), σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πείρος», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιούνη στις 9 μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Αλισσού.

Σημειώνεται πως η Σχολή Παραδοσιακών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών ξεκίνησε τα μαθήματά της το 1999 με υπεύθυνο τον Χρήστο Τσιαμούλη, ο οποίος στα έξι χρόνια της παρουσίας του στην Πάτρα την καθιέρωσε στο χώρο των σπουδών των ανατολικών μουσικών παραδόσεων. Από το 2005 υπεύθυνος της Σχολής είναι ο Ευγένιος Βούλγαρης.

Σε αυτή διδάσκονται η θεωρία και τα όργανα της ελληνικής και γενικότερα της ανατολικής μουσικής παράδοσης, ενώ οι μαθητές της Σχολής συμμετέχουν σε συναυλίες και εκδηλώσεις που διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Με αυτό τον τρόπο αφ’ ενός αποκτούν εμπειρία με τη συμμετοχή τους σε μουσικά σχήματα και αφ’ ετέρου έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους στο ευρύ κοινό.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός