ΘΕΑΤΡΟ «ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ»: Στις 4 Ιούνη τα αποτελέσματα του 1ου Διαγωνιστικού Φεστιβάλ Θεατρικού Αναλογίου



Συνεχίζονται έως και την Κυριακή 3 Ιούνη οι παραστάσεις των θεατρικών έργων νέων δημιουργών στο πλαίσιο του 1ου Διαγωνιστικού Φεστιβάλ Θεατρικού Αναλογίου, που διοργανώνει το Θέατρο «Από Κοινού».

Τη Δευτέρα 4 Ιούνη θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του 1ου Διαγωνιστικού Φεστιβάλ Θεατρικού Αναλογίου από την ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής, στο «Από Κοινού» Θέατρο στις 20.00, παρουσία δικηγόρου και θα ακολουθήσει γιορτή!

Τα έπαθλα είναι:

Βραβείο Κριτική Επιτροπής: Έκδοση του νικητήριου θεατρικού έργου από τις εκδόσεις «Όστρια» και 4 παραστάσεις στο «Από Κοινού» Θέατρο (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από το θέατρο) την περίοδο Σεπτέμβρης – Νοέμβρης 2018.

Βραβείο Κοινού: 4 παραστάσεις στο «Από Κοινού» Θέατρο (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από το θέατρο) την περίοδο Σεπτέμβρης – Νοέμβρης 2018 και έκδοση μαζί με τα επόμενα 4 αγαπημένα έργα του κοινού σε ένα βιβλίο από τις εκδόσεις «Όστρια».

«Από Κοινού» Θέατρο.

Ευπατριδών 4, Γκάζι.

Τηλ.: 2114057249

Email: apokoinou4@gmail.com

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός