Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Στις 18 Ιούνη ξεκινά το πρόγραμμα προβολώνΤο σταθερό ραντεβού στο Δημοτικό Κινηματογράφο Καισαριανής «Αιολία» (Σολομωνίδου & Φιλαδελφείας, Καισαριανή, τηλ. 210-7247600) ανανεώνεται και φέτος το καλοκαίρι. Στις 18 Ιούνη ξεκινά τις προβολές του, κάνοντας πρεμιέρα με το Animation «Το αγόρι και ο κόσμος».

Για τρεις μήνες θα προβληθούν ταινίες από όλο τον κόσμο, που θα προσφέρουν άφθονο γέλιο, συγκίνηση, θα ψυχαγωγήσουν ποιοτικά και θα εκπαιδεύσουν. Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα προβολών.

Και φέτος διατηρούνται οι δωρεάν προβολές από Δευτέρα έως και Πέμπτη, όπως θεσπίστηκαν τα προηγούμενα τρία χρόνια, ως ένδειξη ουσιαστικής αλληλεγγύης και ανακούφισης μέσα στην κρίση.

Στο μήνυμά του για την έναρξη των προβολών, ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος αναφέρει: «Η «ΑΙΟΛΙΑ» δεν είναι ένας ακόμα κινηματογράφος. Είναι ο δικός μας κινηματογράφος.

Ο χώρος που όλοι όσοι τον επισκέπτονται, από όλες τις γωνιές της Αττικής για να απολαύσουν την καλοκαιρινή δροσιά του πάρκου και τις επιλεγμένες προβολές, γίνονται φίλοι, έρχονται ξανά και ξανά. Προσδοκούν κάθε χρόνο την αυλαία του για να μυρίσει καλοκαίρι…

Αυτός ο κινηματογράφος 4 χρόνια τώρα προσφέρει απλόχερα δωρεάν ποιοτικές προβολές από Δευτέρα έως και Πέμπτη, ενώ κρατά χαμηλά το αντίτιμο για τις προβολές των άλλων ημερών, εξασφαλίζοντας για όλους την ψυχαγωγία που έχουμε ανάγκη. Γιατί ο πολιτισμός δεν πρέπει να είναι προνόμιο λίγων.

Φέτος, δίνουμε ακόμα μεγαλύτερο βήμα στις παιδικές ταινίες και τον εφηβικό κινηματογράφο, έχοντας σταθερή και τη ζώνη των κλασσικών ασπρόμαυρων ταινιών. Αφιερώσαμε πολύ περισσότερο χώρο στις κωμωδίες, διαχρονικές και σύγχρονες, πλάι-πλάι με τις ιστορικές κοινωνικές ταινίες, ανάμεσά τους και μια ταινία για τον Παλαιστινιακό λαό και την ηρωική μάχη που δίνει για να ζει στον τόπο του ελεύθερος.

Ευχαριστώ όλους όσους συμβάλουν στη λειτουργία αυτού του ξεχωριστού χώρου.

Σας περιμένουμε εκεί».

Δευτέρα έως Πέμπτη: Είσοδος δωρεάν.

Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή: Είσοδος 5€.

Ώρα προβολών: 21.30.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 419917Συνολικές αναγνώσεις:
  • 211Αναγνώσεις σήμερα:
  • 223645Συνολικοί επισκέπτες:
  • 138Επισκέπτες σήμερα:
  • 5Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ