Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Μουσική παράσταση «Γειτονιές του κόσμου» από τις 24 ΙούνηΣτη φιλόξενη αυλή του θεάτρου «Από Κοινού», θα τραγουδούν η Μαρία Σουλτάτου συντροφιά με τη Φωτεινή Σαββατιανού το φετινό καλοκαίρι σε μια μουσική παράσταση με τίτλο «Γειτονιές του κόσμου» και για περιορισμένες παραστάσεις.

Η Μαρία και η Φωτεινή, με τραγούδια που αγαπούν και κουβαλούν στις αποσκευές τους από τις τόσο σημαντικές συνεργασίες τους, με τους Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο, Λεοντή, Λοΐζο, Τόκα, Σπανό, Νικολόπουλο, Κορκολή, Κατσαρό, Σούκα, Ανδριόπουλο, Τερζή, Παπακώστα, Χάλαρη, Σίμο κ.ά., κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, στις 21.15, θα μας ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους σε στίχους σημαντικών ποιητών και στιχουργών που είναι ευλογία για όλους μας, αλλά και με τραγούδια αγαπημένα της Ανατολής και της Μεσογείου.

Συνταξιδιώτες τους στη σκηνή, οι εξαιρετικοί πιανίστες, Αθανάσιος Μπένος και Ανδρέας Βουδούρης. Τραγούδια που το εμείς και το από κοινού δεσπόζουν και δείχνουν την αγάπη για τον άνθρωπο. Η μουσική είναι ιερή ψυχική επαφή και μόνο με σεβασμό μπορείς να τη λειτουργήσεις.

Έναρξη: Κυριακή 24 Ιούνη

Παραστάσεις κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, στις 21.15

Για περιορισμένες παραστάσεις

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί

«Από Κοινού» Θέατρο (Ευπατριδών 4, Γκάζι)

Τηλ. 211 4057249

Email: apokoinou4@gmail.com

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 421694Συνολικές αναγνώσεις:
  • 76Αναγνώσεις σήμερα:
  • 224773Συνολικοί επισκέπτες:
  • 64Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ