Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Έξω οι εργοδότες από τα Σωματεία και το εργατικό κίνημα 

Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Να συνεδριάσουν άμεσα τα συνδικαλιστικά όργανα της ΓΣΕΕ και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) με θέμα την αποπομπή και καθαίρεση του Δ. Καραγεωργόπουλου ζητούν Σωματεία στον κλάδο του εμπορίου και των ιδιωτικών υπαλλήλων.

Θυμίζουμε ότι ο Δ. Καραγεωργόπουλος, πρόεδρος της ΟΙΥΕ και εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ, είναι παράλληλα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας.

Αίτημα για να αποπεμφθεί τόσο από τη ΓΣΕΕ όσο και από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που συμμετέχει, κατέθεσε η ΔΑΣ στη ΓΣΕΕ. Ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η ΔΑΣ στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

«Οι ευθύνες των Διοικήσεων τόσο της ΓΣΕΕ όσο και της ΟΙΥΕ είναι μεγάλες. Το γεγονός πως ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΟΙΥΕ είναι ο ίδιος εργοδότης, αποτελεί αίσχος για το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα» σημειώνει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

«Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε έντιμο συνδικαλιστή, να καταδικάσει και να σταθεί απέναντι σε τέτοιες πρακτικές» τονίζει ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να υπάρχουν στελέχη ή μέλη ΔΣ ανωνύμων εταιρειών στις γραμμές του συνδικαλιστικού κινήματος».

«Υπάρχουν όργανα και ενώσεις που μπορεί να εκλεγεί ο κύριος Καραγεωργόπουλος, όχι όμως στα εργατικά Συνδικάτα. Δεν ανεχόμαστε να μας εκπροσωπούν άνθρωποι της εργοδοσίας, που και αποδεδειγμένα ανήκουν σε αυτή!» σημειώνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας.

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Έξω η μεγαλοεργοδοσία από τα Συνδικάτα
21/06/2018 15:00

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 421691Συνολικές αναγνώσεις:
  • 73Αναγνώσεις σήμερα:
  • 224772Συνολικοί επισκέπτες:
  • 63Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ