Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Γιορτή του Κλήδονα σήμερα και αύριοΤο έθιμο του Κλήδονα (οι φωτιές του Αϊ Γιαννιού) αναβιώνουν στην Καισαριανή το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού Δήμου Καισαριανής και ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής.

Η αναβίωση και αναπαράσταση του εθίμου θα πραγματοποιηθεί:

– Σάββατο 23 Ιούνη στις 8 μ.μ. στο πηγάδι (Ηρώων Πολυτεχνείου – Βρυούλων – Κλαζομενών) για το αμίλητο νερό, θα επακολουθήσει πατινάδα μέσω των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου – Κλαζομενών – Εθνικής Αντιστάσεως στην πλατεία Παναγιώτη Μακρή και από εκεί μέσω των οδών Εθνικής Αντιστάσεως – Πανιωνίου – Ηρώων Σκοπευτηρίου στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης «Να ρίξουμε τα ριζικάρια μας στον Κλήδονα με χάρη».

– Κυριακή 24 Ιούνη στις 8 μ.μ. στην πλατεία μπροστά από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης

«Θα ανοίξουμε τον Κλήδονα με τ΄ Αϊ Γιαννιού τη χάρη», το δρώμενο θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα του Μικρασιατικού Συλλόγου.

«»Ελάτε τα μαγιάτικα στεφάνια μας να κάψουμε και πάλι». Να πηδήξουμε τις φωτιές και αφού παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του Μικρασιατικού Συλλόγου, θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική από παραδοσιακό συγκρότημα» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 421698Συνολικές αναγνώσεις:
  • 80Αναγνώσεις σήμερα:
  • 224775Συνολικοί επισκέπτες:
  • 66Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ