Έκτακτη εκπομπή στο webradio 902.gr για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική



Από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική

Από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική
Πηγή: Eurokinissi


Έκτακτο «Κλικ στην Ενημέρωση» θα μεταδοθεί την Πέμπτη 26 Ιούλη στις 12.00 το μεσημέρι στο webradio 902.gr, με θέμα τις καταστροφικές πυρκαγιές με τους δεκάδες νεκρούς, αγνοούμενους και τραυματίες σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Στην διάρκεια της εκπομπής θα βρεθούν στο επίκεντρο τα πραγματικά αίτια των πυρκαγιών, οι πολιτικές ευθύνες, η ανάγκη μιας σειράς άμεσων μέτρων στήριξης των πληγέντων και κυρίως η ανάγκη να αποκτήσουν προτεραιότητα τα ζητήματα της πυρασφάλειας και της δασοπροστασίας στις διεκδικήσεις, στους καθημερινούς εργατικούς – λαϊκούς αγώνες.

Στην εκπομπή παρεμβαίνουν:

Ο Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος ανθυποπυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος και μέλος της Επιτροπής του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
Ο Διονύσιος Π. Βορίσης, Αντιστράτηγος ΠΣ ε.α., Δασολόγος, Διδάκτωρ του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, τ. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο Μιχάλης Σκαρβέλης, Δρ. Δασολόγος – Τεχνολόγος Ξύλου, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Και ο Δημήτρης Βλάχος, αρχιπυροσβέστης και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπ. Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.
Εξάλλου την Πέμπτη 26 Μάη θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη από το portal 902.gr τηλεοπτική εκπομπή για το ίδιο θέμα, με καλεσμένους στο studio τους Μιχάλη Μιχαήλ και Δημήτρη Βλάχο.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός