ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α/Σ ΜΠΡΑΧΑΜΙΟΥ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/Σ ΜΠΡΑΧΑΜΙΟΥ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Οι εξελίξεις στον κλάδο απαιτούν από όλους μας να είμαστε σε ετοιμότητα, αγωνιστική επαγρύπνηση και ενωμένοι στην κατεύθυνση να αποτρέψουμε τα σχέδια της κυβέρνησης για την συρρίκνωση του κλάδου.
Ζούμε σε ένα σύστημα έντονων ταξικών διακρίσεων και ανισοτήτων που οδηγεί την εργατική τάξη σε αδιέξοδα, στο περιθώριο στην πείνα και την εξαθλίωση. Η εταιρεία και η κυβέρνηση μέσα από τις απολύσεις των συναδέλφων μας οδηγεί αυτούς και τις οικογένειες τους στην απόγνωση. Πατώντας έτσι στη λογική του διαίρει και βασίλευε ανοίγουν την κερκόπορτα και για άλλες απολύσεις με άλλες δικαιολογίες.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, αντισταθείτε στα σχέδια της εταιρείας, διαμαρτυρηθείτε, μη δεχτείτε να δουλέψετε κανένα ρεπό. Τα ρεπό δεν ήταν ποτέ προς το συμφέρον μας αν και κάποιοι το έβλεπαν ως μέσο για οικονομική άνοδο χωρίς να υπολογίζουν άλλους παράγοντες.

Σας καλούμε, να μην γίνουμε συνένοχοι στα σχέδια της εταιρείας.Τα δεδουλευμένα ρεπό εκτός των άλλων θα είναι εργασία απλήρωτη αφού το μεγαλύτερο μέρος τους θα επιστέφει στο κράτος μέσω της φορολογίας και η εταιρεία ανενόχλητη θα κάνει τη δουλειά της.

  • Να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι απολύσεις των συναδέλφων μας.
  • Να γίνουν προσλήψεις για την κάλυψη των κενών θέσεων που δημιουργήσανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
  • Να μην περάσει καμία προσπάθεια συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησης της εταιρείας.
  • Να οργανώσουμε, να ανασυντάξουμε τον αγώνα μας σε ταξική κατεύθυνση και να πιστέψουμε στη δύναμη μας. Μόνο μέσα από αυτό το δρόμο μπορούμε να ξεπεράσουμε την απόγνωση και τον φόβο.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΟΛΩΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.Μ 7197
ΛΟΥΚΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Α.Μ 2790
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ Α.Μ 0881

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός