Νέα πρωτιά για την Κατερίνα Στεφανίδη σε μίτινγκ στη Ζυρίχη



Πηγή: Associated Press


Συνεχίζονται οι επιτυχίες για την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο Diamond League της Ζυρίχης με άλμα στα 4 μέτρα και 87 εκατοστά.

Η κορυφαία επικοντίστρια του πλανήτη κοντραρίστηκε για μια ακόμη φορά με την Σάντι Μόρις. Μία προσπάθεια στα 4,87 μ. έφτανε για την Κατερίνα Στεφανίδη, την ώρα που η Σάντι Μόρις είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες, πριν ανεβάσει τον πήχη στα 4,92 με την ελπίδα της ανατροπής.

Κι εκεί όμως δεν τα κατάφερε, με την πτώση του πήχη να συνεπάγεται τη νίκη της Κατερίνας Στεφανίδη. Με το άγχος της επικράτησης να μην τη συνοδεύει πλέον, η Ελληνίδα επικοντίστρια επιχείρησε να σημειώσει νέο ατομικό ρεκόρ, αλλά έκανε τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες στα 4,92.

Στην ίδια διοργάνωση, η Νικόλ Κυριακοπούλου έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό της και με τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,67 μ. πήρε την έκτη θέση.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Αντζέλικα Σιντόροβα.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός