ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ “ΠΑΡΩΝ” ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ σε Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Πειραιά – Αν. Αττική



Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ)καλεί τους αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος να δώσουν δυναμικό-μαχητικό «παρών» στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στη ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη στις 8 Σεπτέμβρη και σε Αθήνα – Πειραιά – Ανατολική Αττική στις 13 Σεπτέμβρη, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τη θανάσιμη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

Η ασύστολη κυβερνητική προπαγάνδα , τα κάθε λογής ψέματα που εκτοξεύονται για να περάσει το μήνυμα της «νέας εποχής» χωρίς τα βάρη του χτες, δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν!

Οι εκατοντάδες «μνημονιακοί» νόμοι είναι εδώ. Η νέα ενισχυμένη ευρωενωσιακή εποπτεία είναι εδώ . Οι νέες μαζί με τις παλιές απαιτήσεις του κεφαλαίου για «μεταρρυθμίσεις» είναι εδώ και θυμίζουν πως τίποτα καλό δεν μπορεί να υπάρξει για τους εργαζόμενους χωρίς οργάνωση και πάλη με επίκεντρο την ανάκτηση των απωλειών , την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών και την κατάργηση των νόμων που τσάκισαν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Η «επόμενη μέρα» φέρνει την Ελλάδα στο ρόλο του σημαιοφόρου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στα Βαλκάνια κι όλη τη γύρω περιοχή. Οι ΗΠΑ απένειμαν και νέο «τίτλο τιμής» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτόν του «προτιμώμενου εταίρου»… !!!

Σε αυτό το πλαίσιο, με την ένταση των ανταγωνισμών ανάμεσα στα αντιμαχόμενα ιμπεριαλιστικά μπλοκ να δυναμώνει συνεχώς και το κεφάλαιο να θέλει με κάθε δυνατό μέσο να διατηρήσει και να επεκτείνει όσα του πρόσφερε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πραγματοποιούνται τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ.

Καλούμε σε μαζική αποφασιστική συμβολή τόσο στην προετοιμασία όσο και στην επιτυχία των συλλαλητηρίων που οργανώνει το ΠΑΜΕ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!
Δεν ανεχόμαστε να γίνει η χώρα μας αεροπλανοφόρο για επεμβάσεις. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους γείτονες λαούς. Έχουμε τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες ανάγκες.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

στις 8 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη

στις 13 Σεπτέμβρη σε Αθήνα, Πειραιά, Ανατολική Αττική

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός