ΠΑΜΕ: Συλλαλητήρια στις 13 Σεπτέμβρη σε Αθήνα, Πειραιά και Κορωπί



Με συλλαλητήρια στην Αθήνα, τον Πειραιά και το Κορωπί, την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη, σωματεία και φορείς της Αττικής ετοιμάζονται να διαδηλώσουν το σύνθημα: «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων».

Παίρνοντας τη σκυτάλη από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, οι κινητοποιήσεις στην Αττική δίνουν συνέχεια στην οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. στην Ομόνοια. Στις 6.30 έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις σε Πλ. Βάθης, Κάνιγγος, Εθνικής Αντίστασης και Καραϊσκάκη. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).

Την ίδια ώρα κινητοποιήσεις θα γίνουν στον Πειραιά στην πλ. Καραϊσκάκη και στο Κορωπί στην κεντρική πλατεία.

Το επόμενο διάστημα Συνδικάτα προχωρούν σε Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, συσκέψεις, συζητήσεις και εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς, με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στα συλλαλητήρια

Η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου – Χάρτου, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, η ΟΓΕ και η ΕΕΔΥΕ.

Επίσης, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, το Συνδικάτο Καθαριστριών – Καθαριστών ν. Αττικής και Περιχώρων, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής – Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα ν. Αττικής, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, η Συντεχνία Επιπλοποιών και Ξυλουργών Καταστηματαρχών Αθηνών και προαστίων, το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ), το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων ν. Αττικής, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης «Γ. Σεφέρης».

Η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών, η Επιτροπή Αγώνα Ναυτιλιακών – Τουριστικών Υπαλλήλων και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, «Ο Σωκράτης», «Ρόζα Ιμβριώτη» και «Γ. Σεφέρης».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός