ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Ο αγώνας για να μην περάσει η νοθεία και η απάτη συνεχίζεται



«Ο αγώνας της νέα διοίκησης, των εργαζομένων και των σωματείων τους για να μην περάσει η νοθεία και η απάτη συνεχίζεται, δεν θα επιτρέψουμε τις παρανομίες τους», τονίζει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας μετά την αναβολή του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η γνωστή ομάδα Νικολάου – Καραγεωργόπουλου, ζητώντας την ακύρωση των εκλογών στο Εργατικό Κέντρο.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο σημειώνει:

«Μετά την αναβολή του δικαστηρίου στις 19 Σεπτέμβρη, με βάση τα ασφαλιστικά που είχαν καταθέσει η γνωστή ομάδα ενάντια στη νέα διοίκηση του ΕΚΠ, κάποιοι συνεχίζουν να βγάζουν γλώσσα. Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Συνεχίζουν όμως να μην απαντούν στους εργαζόμενους τα εξής:

– Γιατί στο δικαστήριο της 19ης Σεπτέμβρη ζήτησαν αναβολή αυτοί που έλεγαν ότι 19 του μήνα τελειώνουν όλα;

– Τι φοβούνται πια πέρα από την κατακραυγή των εργαζομένων; Τι έχουν να κρύψουν; Τι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν;

– Γιατί δεν απαντούν στο βασικό ερώτημα; Είναι ή δεν είναι συνταξιούχος η πρώην πρόεδρος του ΕΚΠ; Βέβαια τους καρφώνει η ίδια η ΓΣΣΕ με την τελευταία ανακοίνωσή της που δεν το αρνείται και μιλά για μια μάχιμη συνδικαλίστρια κτλ, κτλ… Ωραία λοιπόν, ας πάει να συνδικαλιστεί στους Συλλόγους Συνταξιούχων…

– Τι δουλειά έχει ένας εργοδότης ανάμεσα στους εργάτες; Ένας πρόεδρος μεγάλης επιχείρησης όπως η «ΠΗΓΑΣΟΣ Φορτούνα Γκέιμινγκ» με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τζίρο το χρόνο;

Τις απαντήσεις για όλα τα παραπάνω τις ξέρουμε, τις γνωρίζουν πια και οι εργατοϋπάλληλοι της πόλης μας, γι’ αυτό και τους έχουν απομονώσει, τους περιγελούν. Το μόνο που έχουν να κάνουν τώρα είναι να αποσύρουν όλες τις μηνύσεις. Εξάλλου αυτοί επέλεξαν να μην πάρουν μέρος στις αρχαιρεσίες και απ’ ότι φαίνεται το έχουν ήδη μετανιώσει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας της νέα διοίκησης, των εργαζομένων και των σωματείων τους, για να μην περάσει η νοθεία και η απάτη στο ΕΚΠ συνεχίζεται, δεν θα επιτρέψουμε τις παρανομίες τους.

Καλούμε όλους τους τίμιους συνδικαλιστές, ακόμη και αυτούς τους λίγους που ακόμη τους στηρίζουν, να βγάλουν τώρα συμπεράσματα, να τους ρωτήσουν όλα τα παραπάνω. Τους καλούμε να τους γυρίσουν την πλάτη».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός