ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Αποτέλεσμα έφερε ο αγώνας των συμβασιούχων του Κέντρου Νεότητας



 

Αποτέλεσμα έφερε ο αγώνας των συμβασιούχων στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Βύρωνα, καθώς η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα τους καταβάλει τα δεδουλευμένα που τους οφείλει από την 1η Ιούλη 2018.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας από τις 12 Σεπτέμβρη. Η καθυστέρηση παρέμεναν απλήρωτοι επειδή με ευθύνη της δημοτικής αρχής, καθώς δεν ενημερώθηκε και προωθήθηκε έγκαιρα ο σχετικός φάκελος για τη χρηματοδότηση του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην έχουν έρθει στο δήμο τα χρήματα από τη διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου αναφέρει ότι ο αγώνας των εργαζομένων «υποχρέωσε τους αρμόδιους -Δημοτική αρχή, κυβέρνηση, ΕΣΠΑ- να επισπεύσουν τις διαδικασίες και την Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη να έρθουν τα χρήματα στο ταμείο του δήμου και να δρομολογηθεί η καταβολή της μισθοδοσίας των συναδέλφων». Αναφέρει επίσης ότι οι εργαζόμενοι αποφάσισαν την αναστολή της επίσχεσης εργασίας, «έπειτα από διαβεβαίωση της δημοτικής αρχής ότι τα χρήματα για το πρόγραμμα έχουν κατατεθεί στο ταμείο του δήμου και η καταβολή των μισθών θα πραγματοποιηθεί στις 27-9-2018».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός