Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Να μην επιτρέψουμε άλλο ένα νόθο συνέδριο στο Εργατικό ΚέντροΑπό παλαιότερη κινητοποίηση στην Κατερίνη

Από παλαιότερη κινητοποίηση στην Κατερίνη


Σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση τη Δευτέρα 1 Οκτώβρη που διοργανώνει το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η Πρωτοπορία» στις 5 μ.μ. έξω από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί η Γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ, απαιτώντας «να μη γίνει ένα ακόμα νόθο συνέδριο, καθοδηγούμενο από την πλειοψηφία της ΠΑΣΚΕ, την εργοδοσία, την ομάδα των εργατοπατέρων του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης».

Η Γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Να απαιτήσουμε ένα συνέδριο χωρίς τη συμμετοχή σωματείων-φαντασμάτων, όπως το Σωματείο Οικοδόμων Λεπτοκαρυάς το οποίο δεν έκανε ποτέ εκλογές. Αντιπρόσωπους περιφερόμενους με σκοπό να διαμορφώνουν συσχετισμούς. Τέτοια σωματεία και τέτοιοι αντιπρόσωποι υπάρχουν κι άλλοι. Γι’ αυτόν το λόγο οι εργατοπατέρες του ΕΚΚ αρνούνται να ελεγχθούν τα πρακτικά των σωματείων που συμμετέχουν στο συνέδριο.

Να απαιτήσουμε ένα συνέδριο χωρίς τη συμμετοχή ανθρώπων που δεν είναι αντιπρόσωποι και ψηφίζουν παράνομα τον απολογισμό (διοικητικό – οικονομικό) και τον προϋπολογισμό της απερχόμενης διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, καθώς επίσης και την εκλογή νέας διοίκησης. Τα ίδια έκαναν και στην τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων τον Ιανουάριο, όπου για το διοικητικό απολογισμό και τον οικονομικό προϋπολογισμό για το έτος 2018 ψήφισαν άνθρωποι που δεν ήταν αντιπρόσωποι και δεν ήταν λίγοι.

Να απαιτήσουμε ένα συνέδριο χωρίς σωματεία και αντιπροσώπους-φαντάσματα, που προέκυψαν από αρχαιρεσίες που έχει μαγειρέψει η ομάδα του ΕΚΚ με τους ομοϊδεάτες τους (Καραγεωργόπουλος, εργοδότης που το παίζει συνδικαλιστής) στη ΓΣΕΕ. Σκοπός τους είναι να ελέγχουν τη διοίκηση του ΕΚΚ και κατ’ επέκταση το εργατικό κίνημα στην Πιερία, να είναι υποταγμένο στις απαιτήσεις της μεγαλοεργοδοσίας.

Να απαιτήσουμε να μην υπάρχει καμία ανάμειξη των αστικών δικαστηρίων στο συνδικαλιστικό κίνημα με αποφάσεις τέτοιες που στηρίζουν την εργοδοσία και την κυβέρνηση.

Να απαιτήσουμε ένα Εργατικό Κέντρο των εργατών και όχι των εργοδοτών.

Καλούμε τους αντιπροσώπους που σέβονται τους αγώνες των εργαζομένων και θέλουν ένα Εργατικό Κέντρο οργανωτή των αγώνων, υπερασπιστή των σύγχρονων δικαιωμάτων της εργατικής τάξης, όπως είναι η σταθερή και μόνιμη δουλειά, οι ΣΣΕ κλπ., να μη νομιμοποιήσουν ένα ακόμα νόθο συνέδριο».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 449529Συνολικές αναγνώσεις:
  • 22Αναγνώσεις σήμερα:
  • 239703Συνολικοί επισκέπτες:
  • 21Επισκέπτες σήμερα:
  • 6Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ