ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΥ: Καταγγέλλουν την προκλητική στάση και τις αυθαιρεσίες της πλειοψηφίας



 

Ανακοίνωση – καταγγελία εξέδωσαν οι εκλεγμένοι της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΔΑΣ) στο Εργατικό Κέντρο Πύργου για την προκλητική στάση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πύργου στις 25 Σεπτέμβρη 2018 κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηλείας, γιατί απαγόρευσε «με το έτσι θέλω» την παρουσία αντιπροσωπίεας της ΔΑΣ στη διαδικασία διαλογής των ψηφοδελτίων.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται

«Επίσης καταγγέλλουμε τη στάση της δικηγόρου, νομικού αντιπροσώπου των εκλογών του σωματείου, γιατί με αντίστοιχο απειλητικό ύφος είπε στον εκπρόσωπό μας ότι δεν έχει δικαίωμα να παρευρίσκεται για να παρακολουθήσει τη διαδικασία διαλογής των ψηφοδελτίων με την πρωτοφανή και πρωτάκουστη για τις ημέρες μας δικαιολογία ότι τα ψηφοδέλτια είναι προσωπικά δεδομένα!!! Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας δεχόταν να ψηφίζουν άτομα που δεν ήταν γραμμένα στο σωματείο, υπογράφοντας εκείνη τη στιγμή μια απλή αίτηση που καμία σχέση δεν έχει με αίτηση εγγραφής σε σωματείο.

Αυτές οι ενέργειες δεν είναι μεμονωμένες, είναι η πάγια λογική και τακτική της ηγεσίας του Εργατικού Κέντρου Πύργου, που με κάθε τρόπο προσπαθεί να παραμένει στην ηγεσία του Εργατικού Κέντρου.

Καλούμε την εργατική τάξη του Νομού Ηλείας να γυρίσουν την πλάτη σε αυτή την συμβιβασμένη ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Πύργου, που είναι απέναντι από τα δίκια και τα συμφέροντα των εργαζομένων, μη έχοντας οργανώσει καμία αντίδραση των εργαζομένων όλα αυτά τα χρόνια στην αντεργατική λαίλαπα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που σαρώνει κάθε εργατικό δικαίωμα.

Να μη δείξουν οι εργαζόμενοι του κλάδου και συνολικά του νομού καμία εμπιστοσύνη σε αυτήν τη συμβιβασμένη ηγεσία που στις εκλογές για το σωματείο «Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηλείας» είχε για υποψήφιους διευθυντικά στελέχη μεγαλοξενοδόχων της περιοχής!!!».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός