ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΥ: ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



                            ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΥ

                                                                                                            30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Συνάδελφε-ισσα, το προεδρείο του Δ.Σ έχει αποτύχει να συσπειρώσει τη βάση, να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του, κι αυτο είναι αποτέλεσμα της εργοδοτικής του κατεύθυνσης, που καταστεί αδύνατη την υπεράσπιση των μελών του. Η αποτυχία του, οδηγεί το προεδρείο σε πάρα πέρα κατήφορο εκφυλισμού και απαξίωσης κάνοντας εικονικές συνελεύσεις, αδυνατώντας να συγκεντρωθεί ακόμα και το 1/4 του συνόλου των εργαζομένων.

Η οργάνωση της ΓΣ κι απ αυτό το προεδρείο είναι μια απόδειξη ακόμα. Αφήνεται στον αέρα, και γίνεται για να γίνεται.

Ομως συνάδελφοι, η Γ.Σ δεν είναι μια τυπική διαδικασία, δεν είναι μια καταστατική υποχρέωση. Η πλούσια συζήτηση, η ζωντανή συζήτηση στις γενικές συνελεύσεις, η ενθάρρυνση να μιλήσουν περισσότερα μέλη μας μπορεί να δώσει ώθηση στη δουλειά μας.

Το σωματείο δεν είναι το Διοικητικό συμβούλιο. Το σωματείο πρώτα και κύρια είναι η βάση, και για να είναι δυνατό και μαχητικό πρέπει να είναι μαζικό, ανοιχτό και δημοκρατικό.

Καλούμε τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά να κάνει δική του υπόθεση την επιτυχία της Γενικής μας Συνέλευσης, να προετοιμαστεί, να πάρει το λόγο, να κρίνει και να προτείνει.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1200-17.00

                              ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός