Η επιτροπή αγώνα Βοτανικού καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μεταφορών 



ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2018

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Η επιτροπή αγώνα Βοτανικού καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μεταφορών 

την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στις 11:00.

Καλούμε επίσης μαζικούς φορείς της περιοχής, λαϊκές επιτροπές να πάρουν μέρος γιατί ως επιβάτες βιώνουν και αυτοί την ίδια αντιλαϊκή πολιτική στις αστικές συγκοινωνίες σε έναν κοινό αγώνα βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες.

Συνάδελφοι, ες την καθημερινότητα τη ζούμε όλοι, κομμένες βάρδιες, βλάβες, αλλαγές στο χρόνο διαδρομής, ο κόσμος να μη χωρά ειδικά στις ώρες αιχμής, τουαλέτες να το σκέφτεσαι να μπεις, το νερό κομμένο στις αφετηρίες και στα τέρματα, το διάλειμμα στο κάθισμα του λεωφορείου.

Οι συνάδελφοι τεχνίτες να παλεύουν με ότι ανταλλακτικά έχουν απομείνει να επισκευάζουν τα λεωφορεία για να βγαίνουν έξω, πολλές φορές χωρίς μέσα ατομικής προστασίας με χώρους εργασίας που το χειμώνα μπάζουν και το καλοκαίρι βράζουν.

Πρόσφατα το στέγαστρο στα πετρέλαια ήταν έτοιμο να φύγει και να θρηνήσουμε συνάδελφο.

Σε όλα αυτά έρχεται και η τροπολογία- έκτρωμα που έγινε νόμος νύχτα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ιδιωτικοποιεί την αστική συγκοινωνία.

Συνάδελφοι- ες μόνη λύση είναι να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, μόνο εμείς μπορούμε να αντισταθούμε, να εμποδίσουμε, να ανατρέψουμε αυτά που αποφασίζουν οι κυβερνήσεις για εμάς χωρίς εμάς.

Όλα αυτά τα προβλήματα είναι γνωστά εδώ και χρόνια δεν περιμένουμε άλλο δεν περιμένουμε κανένα συντονιστικό δεν περιμένουμε καμία συνάντηση με κανέναν.

Βγαίνουμε μπροστά και απαιτούμε με βάση τις δικές μας ανάγκες, όλοι μαζί κανένας μόνος του.

Την Τρίτη 30 Οκτώβρη

στο υπουργείο μεταφορών

Απαιτούμε:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ Σ.Σ.Ε ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ

ΚΡΑΤΙΚΗ-ΦΘΗΝΗ-ΣΥΧΝΗ-ΑΣΦΑΛΗΣ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Στις 14 Νοέμβρη απεργούμε.

Δεν περιμένουμε, βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός