ΘΕΑΤΡΟ «ΙΛΙΣΙΑ – ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ»: «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι»



Ο Γρηγόρης Βαλτινός επιστρέφει στην καλλιτεχνική του στέγη, στο «Ιλίσια – Βολανάκης», παρουσιάζοντας το έργο «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι», των Τζέφρι Χάτσερ και Μιτς Άλμπομ, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Πρόκειται για την πραγματική ιστορία του διάσημου καθηγητή Κοινωνιολογίας Μόρι Σβαρτς, που στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του κατάφερε να αφυπνίσει πνευματικά το μαθητή του, αλλά και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μια ιστορία υπαρξιακής αναζήτησης, ανάμεσα σε ένα σπουδαίο καθηγητή και έναν ανήσυχο μαθητή, που εξελίσσεται στο χρόνο, αμφισβητώντας τα στερεότυπα και ανακαλύπτοντας τις αληθινές αξίες της ανθρώπινης φύσης. Η συνάντηση αυτή, με τη δύναμη της αγάπης, ξεπερνά ακόμη και την οδύνη του τελικού ταξιδιού της ζωής. Γιατί, όπως λέει και ο Μόρι, «όταν μια σχέση είναι αληθινή, ξεπερνάει τα όρια του χρόνου…».

Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Γιάννης Σαρακατσάνης. Αρχική μετάφραση: Ζαφείρης Χαϊτίδης. Απόδοση: Νικορέστης Χανιωτάκης – Γρηγόρης Βαλτινός. Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης. Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης. Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος. Φωτογραφίες παράστασης: Αγγελική Κοκκοβέ.

Κρατήσεις: 210.7223.010 (10.00 – 13.00 και 17.00 – 21.00).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός