ΑΠΕΡΓΙΑ



 

                                                                                                                     8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

Το διοικητικό συμβούλιο του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, με πρόταση της πλειοψηφίας άλλαξε την απόφαση για στάση εργασίας στις 14 του Νοέμβρη, σε στάση εργασίας στις 28 Νοέμβρη.

Αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά, ότι δεν έχουν ιερό και όσιο.

Το πρόβλημά τους είναι, πως θα κρατήσουν τους εργαζόμενους σε ήρεμη κατάσταση, χωρίς να διεκδικούν, χωρίς να απαιτούν, χωρίς να παλεύουν για να καλυτερέψουν τη ζωή τους.

Σε ευθεία γραμμή με την ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας, αφού είναι ίδιες οι πλειοψηφίες και εκεί, άλλαξαν την ημερομηνία και παραλίγο να φτάσουν στις 25 Δεκεμβρίου.

Δεν θα τους περάσει!

Η απεργία θα γίνει, Θα είναι επιτυχημένη και σε απεργούς, και σε συγκεντρώσεις.
Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα είναι μαζική!
Εκεί θα χτυπά η καρδιά των εργατών, ο παλμός της αγανάκτησης, η διάθεση να αγωνιστούν για μία καλύτερη ζωή, για καλύτερο μεροκάματο.
Οι εργάτες βάζουν μπροστά τις δικές τους ανάγκες, γιατί ξέρουν πως χωρίς αυτούς, γρανάζι δε γυρνά.
Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, χιλιάδες εργάτες θα συμπορευτούν, θα περπατήσουν μαζί στο δρόμο του αγώνα.

Οι συγκεντρώσεις των εργατοπατέρων, που υπονομεύουν τις κινητοποιήσεις βάζοντας πλάτη στο να περνάνε, να διαιωνίζονται τα αντεργατικά μέτρα θα είναι άδειες! Άδειες από κόσμο. Δεν θα έχουν ανθρώπους να κρατήσουν, έστω και ένα ψευτοπανό που να λέει αντιστεκόμαστε.
Και εννοούν αντιστεκόμαστε στην δυναμική του ΠΑΜΕ στις ταξικές δυνάμεις! Αντιστεκόμαστε! δεν αφήνουμε τους κλάδους να σηκώσουν κεφάλι δεν αφήνουμε να πάρουν χαμπάρι τι τους περιμένει σήμερα και αύριο. Αντιστεκόμαστε! Δεν θα αφήσουμε τους εργάτες να διεκδικήσουν. Αυτό γράφει το πανό τους, αυτά γράφουν τα illustration πανό τους.
Αντιστεκόμαστε! δεν θα αφήσουμε το ΠΑΜΕ να καθαρίσει τα εργατικά κέντρα από τη σαπίλα μας! Για αυτό καλούμε την αστυνομία, για αυτό ζητάμε τη βοήθεια του κράτους.
Αντιστεκόμαστε! Αυτή είναι η λέξη που γράφουν τα πανό τους.
Τώρα ήρθε ο καιρός να την αλλάξουν σε ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!
Έτσι θα βρουν αρκετούς από τους ομοίους τους να κρατήσουν το πανό!

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός