Η γνωστή κι αγαπημένη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»



Στο θέατρο «Rex», Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη», η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Τζακ Θορν ανεβαίνει σε νέα διασκευή και σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου και πρωτότυπη μουσική του Θοδωρή Οικονόμου.

Η παράσταση ανεβαίνει την Τρίτη 25 Δεκέμβρη στις 20.30, την Τετάρτη 26 Δεκέμβρη στις 17.30 και τις 20.30, την Πέμπτη 27 Δεκέμβρη και την Παρασκευή 28 Δεκέμβρη στις 20.30, το Σάββατο στις 17.30 και τις 20.30 και την Κυριακή στις 19.00.

Τα παθήματα του πιο εμβληματικού τσιγκούνη, του Σκρουτζ, ζωντανεύουν στη σκηνή. Ο Γ. Μόσχος καταπιάνεται για πρώτη φορά με το μιούζικαλ και διασκευάζει τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», προσκαλώντας μας να αφεθούμε στο όνειρο και τη φαντασία.

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ (Αλέξανδρος Μυλωνάς) είναι οπαδός της αυστηρής πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Νιώθει τουλάχιστον αμήχανα με τις γιορτές και τις σχόλες. Τη φετινή παραμονή Χριστουγέννων, όμως, αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πίστευε για τη ζωή του και για τους ανθρώπους γύρω του, εξαιτίας αναπάντεχων επισκέψεων από φαντάσματα που τον παρασύρουν άλλοτε στο παρελθόν και άλλοτε στο μέλλον, σε μια πολιορκία μέχρις εσχάτων.

Παίζουν ανάμεσα σε άλλους οι: Αλίκη Αλεξανδράκη, Λαέρτης Μαλκότσης, Χριστίνα Μαξούρη, Ελένη Μπούκλη, Ζωή Μυλωνά, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Βασίλης Παπαδημητρίου, Χρήστος Στέργιογλου.

Επί σκηνής θα βρίσκονται μουσικοί και χορωδοί.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός