Αποχαιρετάμε το 2018 με αισιοδοξία. Καλή χρονιά!



 

Μία δύσκολη αλλά αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της.
Αποχαιρετάμε το 2018 με αισιοδοξία για το νέο χρόνο που έρχεται με νέες δυνάμεις αλλά και νέες δυνατότητες για την καλύτερη αξιοποίηση της πείρας που αποκτήσαμε όλη αυτή την περίοδο.


Με καλύτερο σχεδιασμό από καλύτερες θέσεις πεισμένοι για το δίκιο μας συνεχίζουμε αταλάντευτα την πάλη για αλλαγή του συσχετισμού δύναμης στα συνδικάτα για ανασύνταξη του εργατικού κινήματος για πραγματική αντεπίθεση για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν όλο τον πλούτο δηλαδή που παράγει η εργατική τάξη για μία άλλη κοινωνία.
Με τη σκέψη στους εργάτες όλου του κόσμου που βιώνουν τον καπιταλισμό σε διάφορες μορφές του πιο ήπιες και πιο βάρβαρες στους εργάτες που στις χώρες τους βιώνουν τον πόλεμο τη μετανάστευση την προσφυγιά την πείνα και τον θάνατο καλωσορίζουμε το νέο έτος και δίνουμε υπόσχεση για πιο δυνατούς αγώνες πιο οργανωμένους καλύτερα σχεδιασμένους με μεγαλύτερες επιτυχίες.
Καλή χρονιά σε όλους.
ΔΑΣ ΟΑΣΑ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός