Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Απαιτεί να λυθεί άμεσα το πρόβλημα στις μετακινήσεις του ΟΑΣΘ λόγω της χιονόπτωσηςΠηγή: Eurokinissi/Motionteam


Δεν έφταναν τα ήδη αφόρητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα λαϊκά στρώματα της Θεσσαλονίκης στις καθημερινές τους μετακινήσεις, τώρα καλούνται να πληρώσουν και την έλλειψη στοιχειώδους ετοιμότητας του στόλου του ΟΑΣΘ να ανταποκριθεί σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων.

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, απαιτώντας να βγουν άμεσα τα λεωφορεία σε όλες τις βασικές γραμμές και με όλα τα απαραίτητα μέσα για την ασφάλεια των επιβατών.

Προειδοποιεί επίσης τους εργοδότες να μην τολμήσουν να προβούν σε καμία επίπτωση σε εργαζόμενους που αδυνατούν να προσέλθουν στην εργασία τους και να πληρώσουν το κόμιστρο ταξί για όσους αναγκαστούν να εργαστούν.

Καλεί τον κρατικό μηχανισμό, τις Επιθεωρήσεις Εργασίας να είναι σε ετοιμότητα και να προβούν σε ελέγχους αν και όπου προκύψουν οποιασδήποτε μορφής επιπτώσεις για εργαζόμενους.

Επίσης καλεί τις αρχές να πάρουν όλα τα μέτρα να μην αντιμετωπίσει ο λαός της πόλης δυσχέρεια στην πρόσβαση νερού και ρεύματος, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε τραγικές συνέπειες.

«Οι ταξικές δυνάμεις, τα σωματεία, οι Επιτροπές Αγώνα σε κάθε κλάδο που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ θα είναι αυτές τις μέρες σε διαρκή ετοιμότητα», τονίζει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης, καλώντας τους εργαζόμενους να απευθύνονται στα σωματεία τους για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε εργοδοτικής αυθαιρεσίας (τηλ. επικοιν. 6977002477, 6970063313, 6973311296, 6953004775).

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 448244Συνολικές αναγνώσεις:
  • 67Αναγνώσεις σήμερα:
  • 239090Συνολικοί επισκέπτες:
  • 54Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ