Καταγγέλλει νέο κρούσμα εργοδοτικής τρομοκρατίας από την «ΣΕΛΟΝΤΑ»



Την «παράνομη και εκδικητική αλλαγή πόστου εργαζομένου, εκλεγμένου στο ΔΣ του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Αργολίδας» από την εργοδοσία της επιχείρησης «ΣΕΛΟΝΤΑ» καταγγέλλει το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Ν. Αργολίδας σημειώνοντας ότι έτσι «ξεκινά την επιχείρηση «σκούπα» προκειμένου να ξεμπερδεύει με τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, τη συνδικαλιστική δράση και τα εργασιακά δικαιώματα.

Το Συνδικάτο επισημαίνει ότι «οι επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν αποθρασυνθεί από τα δεκάδες προνόμια που έχουν συσσωρεύσει τα τελευταία χρόνια από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και από τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αποτέλεσμα η εργοδοσία του ομίλου «ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ», να βάζει ξεκάθαρα στο στόχαστρο τη συνδικαλιστική δράση».

Τονίζει ότι «είναι ξεκάθαρο ότι η εργοδοσία στοχεύει στην τρομοκράτηση και τον εκβιασμό των εργαζομένων. Οι προσπάθειες τρομοκρατίας και αποδυνάμωσης των εργαζομένων όμως, θα πέσουν στο κενό!

Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση.

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους.

Θα μας βρουν οργανωμένα απέναντί τους.

Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας!

Η καλύτερη απάντηση στην τρομοκρατία της εργοδοσίας είναι η ισχυροποίηση του Συνδικάτου μας!

Το δικαίωμα μας να συμμετέχουμε στις οργανώσεις της εργατικής τάξης και να οργανώνουμε τη δράση μας δεν μας το παραχώρησε καμιά εργοδοσία. Το κατέκτησε η εργατική τάξη με θυσίες και αίμα. Έτσι κατέκτησαν οι πατεράδες μας και το 8ωρο, τις Συλλογικές Συμβάσεις, την Κοινωνική Ασφάλιση και όλα τα δικαιώματα που θέλουν να μας αφαιρέσουν σήμερα κυβέρνηση και εργοδότες».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός