ΜΠΛΟΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ενισχύεται με νέα τρακτέρ και εντείνει τις προετοιμασίες για την αυριανή μετάβαση στα Τέμπη



Από το Μπλόκο στη Νίκαια Λάρισας

Από το Μπλόκο στη Νίκαια Λάρισας


Με νέα τρακτέρ που έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Φλεβάρη από τη Φαλάνη και τον Αμπελώνα Λάρισας, ενισχύθηκε το ισχυρό Πανθεσσαλικό μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, το οποίο εντείνει τις προετοιμασίες για την μαζική αγωνιστική μετάβαση στις σήραγγες των Τεμπών το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Φλεβάρη.

Συγκεκριμένα, σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Φλεβάρη οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Πανθεσσαλικού Μπλόκου Νίκαιας Λάρισας, αποφάσισαν την κλιμάκωση του αγώνα τους με κινητοποίηση στα Τέμπη, το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Φλεβάρη, καθώς και καθημερινό πρόγραμμα πολύμορφης δράσης.

Ειδικότερα, στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 9 Φλεβάρη οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Πανθεσσαλικού Μπλόκου της Νίκαιας στη Λάρισα, θα αναχωρήσουν συντεταγμένα από το χώρο του Μπλόκου, με τρακτέρ και αυτοκίνητα προκειμένου να φτάσουν το μεσημέρι στα Τέμπη για την κινητοποίησή τους.

Εξάλλου νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φλεβάρη, οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Μπλόκου της Νίκαιας στη Λάρισα, απέκλεισαν με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα την 1η έξοδο της Ε.Ο. Αθήνας, για Λάρισα, στο ύψος του Μπλόκου.

Στο μεταξύ, στο μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φλεβάρη, o Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, ο οποίος είναι σε ανάρρωση μετά τον πολύ βαρύ τραυματισμό του σε ατύχημα που είχε με το τρακτέρ του την ώρα της δουλειάς. Τον υποδέχτηκαν με συγκίνηση οι συνάδελφοί του, που αμέσως άνοιξαν συζήτηση μαζί του για τις κινητοποιήσεις.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός