Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΔΑΣ ΟΑΣΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας – διεκδίκησης ΣΣΕ που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων (ΦΩΤΟ-VIDEO)Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση της εταιρείας «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ» (ΟΣΥ) πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 12 Φλεβάρη η ΔΑΣ για το θέμα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Η ΔΑΣ συναντήθηκε με το διευθύνων σύμβουλο της ΟΣΥ Γ. Γλυκό, στον οποίο παρουσίασε ένα πλαίσιο αιτημάτων που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων όπως αύξηση των μισθών, μείωση του ωραρίου, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, μέτρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (ΥΑΕ) κ.ά.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος είπε ότι δεν του επιτρέπει το νομικό πλαίσιο να ικανοποιήσει τα αιτήματα αυτά, επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει διατηρήσει και εμπλουτίσει το αντεργατικό νομικό οπλοστάσιο που παρέλαβε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του κεφαλαίου. Αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι προσπαθεί να κάνει κάτι για τα μέτρα ΥΑΕ.

Να σημειωθεί ότι η ΔΑΣ δεν συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις για τη ΣΣΕ καθώς η Διοίκηση της ΟΣΥ μιλά για μηδενικές αυξήσεις στο βασικό μισθό, ενώ οι προτάσεις των πλειοψηφιών στα ΔΣ των σωματείων, κινούνται, επίσης, σε αυτήν τη λογική.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 631285Συνολικές αναγνώσεις:
  • 92Αναγνώσεις σήμερα:
  • 297977Συνολικοί επισκέπτες:
  • 73Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ