ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Στασίδι από νωρίς έπιασαν οι ένοπλοι μπράβοι των εργατοπατέρων (VIDEO – ΦΩΤΟ)



 

Οι μπράβοι της εργοδοσίας από νωρίς στην αίθουσα του Συνεδρίου

Οι μπράβοι της εργοδοσίας από νωρίς στην αίθουσα του Συνεδρίου


Από νωρίς το πρωί, οι ένοπλοι μπράβοι της εργοδοτικής πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, είχαν «πιάσει στασίδι», τόσο μέσα στην αίθουσα που θα πραγματοποιούνταν το Συνέδριο, όσο και στους γύρω χώρους μέσα στο ξενοδοχείο.

Με σχέδιο και οδηγίες που τους δίνονταν από τους εργατοπατέρες της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, τριγυρνούσαν μέσα στο χώρο σε μια -αποτυχημένη- προσπάθεια να εκφοβίσουν τους συνέδρους των Σωματείων Εμποροϋπαλλήλων και των Ιδιωτικών Υπαλλήλων….

Το «σκηνικό» γνωστό: Μπράτσα, τατουάζ, τσαντάκια και «μπανάνες» και φυσικά με το γνωστό ύφος «πόρτας», προσπαθούσαν να εκφοβίσουν τα μέλη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και να «πουλήσουν» προστασία στα διευθυντικά στελέχη που επιχείρησαν να περάσουν ως σύνεδροι, ενώ ανάμεσα στους μπράβους διαπιστώθηκε πως υπήρχε και ένας που έφερε γκλομπ και όπλο.

Μάλιστα οι τραμπούκοι που επιστρατεύτηκαν τόλμησαν να απλώσουν χέρι και να χτυπήσουν τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της Διοίκησης του ΕΚΑ.

Η επιχείρηση τρομοκράτησης έπεσε στο κενό: στο τέλος πετάχτηκαν έξω από το ξενοδοχείο, κάτω από την ξεκάθαρη σταθερή, επίμονη, στάση των εργατών.

Και έμειναν οι -γνωστοί- εργατοπατέρες να λουφάζουν και να το παίζουν ανήξεροι, μόλις ο φακός της κάμερας τούς δείχνει να δίνουν εντολές στους μπράβους…

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός